ТЕРМОКАЛКУЛАТОР

PDF Пресметни топлоизолацията си
Термокалколатор

НАПРАВИ ЗАЯВКА

PDF онлайн форма за
заявка
Направи заявка

3D ОРНАМЕНТИ

декоративни елементи, курнизи

   Галерия профили
   Полагане на топлоизолация - PDF
 

Топлоизолационна система "ТЕРМОБИЛД КОМФОРТ"

Технически препоръки
Предимства | Технически препоръки | Ценова листа на системата

За да бъде ефективна и устойчива във времето, е необходимо при полагането на топлоизолацията да бъдат изпълнение всички етапи и да бъдат спазени технологичните времена.

Преди да се премине към залепване на топлоизолационните плоскости е необходимо да се подготви основата. Тя трябва да има необходимата носеща способност, да е суха, чиста, без прах или ронещи се и нефиксирани части.

Лепенето може да се извърши на топки или с гребеновидна маламашка в зависимост от релефа на основата. Топлоизолационните плочи се подреждат с разминаване, подобно на тухлена зидария.

След окончателното свързване на лепилния разтвор се поставят дюбелите /по 5-7 дюбела/ на плоча, като те трябва да навлязат най-малко 4 см в основата. Всеки от дюбелите се замазва с лепилен разтвор и едва след това се преминава към шпакловката, в която се влага армировъчна мрежа. Задължителен за ефективността на топлоизолационната система е завършващ слой, който да гарантира водонепропускливост – полимерна или силиконова боя или мазилка.

Изтегли техническо ръководство за полагане на топлоизолация в .pdf формат
За да отворите файла, е необходимо да имате инсталиран AcrobatReader

Copyright © Stipor 2006 Всички права запазени
Уеб дизайн PIMDESIGN