ТЕРМОКАЛКУЛАТОР

PDF Пресметни топлоизолацията си
Термокалколатор

НАПРАВИ ЗАЯВКА

PDF онлайн форма за
заявка
Направи заявка

3D ОРНАМЕНТИ

декоративни елементи, курнизи

   Галерия профили
   Полагане на топлоизолация - PDF
 

Фасадни профили и 3D орнаменти

Описание
Описание | Галерия профили | Цени

“Термобил” ООД разполага с технология за производство на фасадни профили с голямо разнообразие от форми и размери по каталог или по зададен от клиента проект.

По желание на клиента детайлите може да бъдат торкретирани /обработени със специално защитно покритие/. Торкретиращата смес е на база бял цимент с добавени минерални пълнители и полимери. Изсъхналият слой гарантира защита от атмосферна влага и биещ дъжд, както и сигурна пукнатино- и светлоустойчивост.

„Термобилд” ООД има и възможности за много прецизно рязане на профили, елементи и детайли от стиропор, приложението на които е както в интериорния и екстериорния дизайн, така и в развлекателната индустрия – за направата на макети и декори. Производтсвото на 3D елементите се извършва от аксиална пенорезачка, ръководена от специален софтуер, има почти неограничени способности за изрязване на детайли и форми от стиропор.
Системата CROMA реже и създава триизмерни детайли, използвайки горещ проводник, опънат между две станции, които се движат вертикално и/или хоризонтално. Така се постигат разрези в две измерения. Третото измерение е комбинация от дебелината на материала и ъгъла на неговото завъртане докато се реже.

Детайлите се изрязват по каталог или по модел, зададен от клиента.


Copyright © Stipor 2006 Всички права запазени
Уеб дизайн PIMDESIGN